سیستم خنک کنندهی هوای ورودی توربین (TIAC)، یک فناوری نوین خنک کننده برای خنک شدن هوای ورودی توربین بوده که موجب افزایش کارایی توربین نیز میگردد.
مورد استفاده فناوری (TIAC)
چگالی هوای ورودی به توربین در گرمای شدید، کاهش مییابد. شایان بذکر است که با بالا رفتن چگالی ناشی از کاهش دما، جرم بیشتری از هوا وارد توربین میشود که باعث احتراق بهتر و در نتیجه تولید توان بیشتر میشود. این فناوری نوین ویژه استفاده در مناطقی با آب و هوای گرم مانند کشورهای خاورمیانه بوده، که در این نوع مناطق، حرارت بیش از حد موجب کاهش دانسیته هوای ورودی و در نتیجه افت شدید در کارایی و بهرهوری توربینها میگردد.
نصب و راهاندازی
این خنک کننده که ویژه مناطق گرم است مقرون به صرفه و اقتصادی است، و هنگام نصب یک توربین امکان افزایش توان واحد را تا 30 درصد میدهد و در زمانی که دما در بالاترین حالت ممکن قرار دارد شما میتوانید بیشترین میزان استفاده از توان و بهره وری را برای خنک کردن در اختیار داشته باشید.
مهندسی طراحی محیطی
طراحی ویژه سیستمهای خنک کننده برای شرایط محیطی به جهت قرارگیری محل توربین گاز که شامل دما و رطوبت بوده انجام شده است. از ویژگیهای این سیستم در مقایسه با روش های سنتی خنک کردن هوای ورودی به توربین نظیر تبخیر سنتی یا evaporation، میتوان به استفاده از آن در شرایط هوای مرطوب اشاره کرد ، جایی که روش های سنتی دیگر کارایی ندارند.
عدم استفاده از آب zero consumption
همچنین در اقلیم های خشک و کم آب همچون کشور ایران، استفاده از روش های سنتی به لحاظ استراتژیک بودن این ماده کمیاب، توجیه نداشته و منابع با ارزش آب، صرف تولید برق میشوند که مغایر با سیاستهای کلان و برنامههای توسعه اقتصادی و مبارزه با خشکسالی است. در نهایت، استفاده از سیستمهای خنک کننده نوین همچون چیلرهای تراکمی یا جذبی، علاوه بر افزایش توان خروجی در کلیه واحد های نیروگاهی، هیچ گونه اثر مخربی بر اکو سیستم ندارند.
علاوه بر این، در نمونه چیلر های جذبی، بدون استفاده از جریان برق و تنها با بازیافت حرارت خروجی توربین، سیستم خنک کردن عمل کرده و بازدهی توربین، افزایش مییابد.
پیشگامان تجارت و توسعه پایدار با تجربه نزدیک به دو دهه، بهترین راهکارها و فناوریهای نوین جهان جهت افزایش بهره وری و سیستم های تبرید و سرمایش را دارا بوده و با تمام کارفرمایان صنایع نفت و گاز حاضر به همکاری میباشد.