نوزدهمین نمایشگاه شیلات و ماشین آلات وابسته در شهر اردبیل در حال برگزاریست، با توجه به اینکه صنعت صید ماهی نیازمند تجهیزات برودتی با کارکرد پایدار میباشد، از این رو اهمیت تجهیزات برودتی/ تبریدی و چیلر صنعتی به منظور حفظ و نگهداری بافت آبزیان اهمیت بسزایی در کیفیت محصولات دریایی ایفا میکند.
خواص ماهی
ماهی به دلیل دارا بودن چربیهای مفید Omega3 و همچنین داشتن آنتی اکسیدان باعث بهبود سلامتی و عملکرد قلب میشود، در دنیای پر مشغله حال حاضر داشتن وعده غذایی محصولات شیلات به مقدار دو بار در هفته نقش بسزایی در حفظ سلامتی دارد، از این رو تهیه ماهی سالم میتواند نقشی مهم تر از صرفا خوردن ماهی ایفا کند زیرا در صورت نگهداری نا صحیح توسط تجهیزات برودتی ناکارآمد میتواند باعث مسمومیت و بیماری شود.
اهمیت برودت در شیلات
ماهیان به نسبت سایر مواد گوشتی در معرض اکسید شده و فاسد شدن میکروبی سریع تری هستند، نگهداری محصولات شیلات در دمای صفر درجه در نگهداری آن اهمیت بالایی دارد.
دمای سردخانه
دمای مناسب سردخانه برای نگهداری ماهیان باید بین صفر الی چهار درجه سانتی گراد با رطوبت 90-95درصد باشد.
انتقال شیلات توسط کشتی
در انتقال ماهیان با حجم بالا از کشتی های حمل بار دارای سردخانه استفاده میشود، نگهداری ماهیان در سردخانه با هر نوع ماهی ممکن است متنوع باشد، و با فراهم بودن سردخانهای که دارای قابلیت قدرت انجماد سریع نیز باشد تا بتواند حداکثر تا منفی18درجه سانتی گراد ماهیان صید شده را به انجماد برساند در حفظ کیفیت بافت ماهی اهمیت بسیار میگذارد و امکان فاسد شدن را کاهش میدهد.
تامین چیلر برای سردخانه صنعتی
پیشگامان تجارت با دو دهه تجربه در زمینه تامین تبرید و چیلرهای صنعتی زیر صفر و بالای صفر، با شناخت کامل از این صنعت آماده همکاری در زمینه مشاوره، تامین تجهیزات برای کارفرمایان محترم میباشد، جهت هرگونه همکاری لطفا با ما در ارتباط باشید.