به بهانه نمایشگاه Gulfood در دبی، با افزایش رقابت در صنایع غذایی، خوشمزه بودن غذا و نوشیدنی نقش بسزایی در جلب توجه مصرف کننده دارد، ولی طعم خوشایند زمانی میتواند جذاب باشد که سالم نیز باشد، زیرا مفهوم توسعه پایدار هنگامی محقق میشود که منابع موجود بدون آسیب رساندن به یکپارچگی و ثبات، نیازهای انسان را برآورده کند، همچنین حفظ کیفیت مواد پروتئینی، لبنی، با نگهداری در دمای پایین محقق میگردد.
حضور ایران در نمایشگاه Gulfood
حضور گروز #زر، تولید کننده محصولات غذایی نظیر ماکارونی، انواع بیسکوییت و کیک به عنوان اسپانسر طلایی نمایشگاه در بین 129 کشور جهان مایه افتخار کشور ماست.
ویژگی های با اهمیت در صنایع غذایی
در صنعت غذایی تغییرات زیادی به وجود آمده، مانند: افزایش حجم تقاضای آنلاین، رشد غذاهای فست فود، رقابتی شدن فضا. ولی در اختیار داشتن تمام مزیت های رقابتی بدون داشتن کیفیت و تازگی کاری بی فایده است.
بهترین چاره حفظ کیفیت چیست؟
برای دور نگه داشتن آسیب باکتریها و آنزیمهای تخمیرکننده استفاده ازدمای پایین برای جلوگیری از افت کیفیت لازم است.
خنک ماندن و تازگی
روش های خنک کننده سرعت بالا مانند انجماد سریع، کیفیت و ارزش غذایی محصولات غذایی را بهتر از روش های سنتی حفظ می کند. این باعث افزایش طول عمر محصولات و کاهش ضایعات مواد غذایی می شود.
استریل مواد غذایی
استفاده از تجهیزات با کیفیت سرمایشی، برای استریل ماندن مواد غذایی وجود دارد. از فرآیند پردازش گرفته تا بسته بندی، استریلیزاسیون نقشی حیاتی در افزایش ماندگاری محصولات دارد. برخی منابع غذایی نظیر مواد پروتئینی نیازمند نگهداری در دمای پایین به منظور حفظ کیفیت هستند. و این کار توسط یخچال های صنعتی انجام پذیر است.
صنعت غذایی و نوشیدنی
شرکت ما در طراحی، تهیه، و ساخت پکیج های تبرید صنعتی، به عنوان یک جزء حیاتی در حفظ کیفیت و تازگی محصولات غذایی در سراسر زنجیره تامین، نزدیک به دو دهه تخصص دارد.